Wethouder Ronde geeft startschot voor Speurtocht Jongerenwerk SWD en laat zich bijpraten over wat er in de wijk speelt

Delfzijl – Wethouder Hans Ronde heeft vrijdagmiddag het startsein gegeven voor de eerste activiteit in coronatijd georganiseerd door de jeugdwerkers van Stichting Welzijn en Dienstverlening. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud werd een speurtocht georganiseerd door Delfzijl-Noord.

Na het openingswoord door de wethouder gingen de kinderen van start. Op de route moesten de kinderen een aantal dingen zoeken en herkennen. Hoewel de opkomst niet groot was maakte het plezier dat de kinderen hadden er niet minder om.

De wethouder ging vervolgens met de Jongerenwerkers door de wijk om jeugd en bewoners van de wijk te spreken en te luisteren naar de problemen die er spelen en hoe deze kunnen worden opgelost.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2455″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button