Over ons

Eemskrant.nl bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers met een gezonde interesse in fotografie, actualiteiten en de regionale hulpverleningsdiensten.De medewerkers zijn al enige jaren actief en leveren regelmatig beeldmateriaal aan regionale weekbladen, landelijke dagbladen, internetsites en televisie.

Ondanks dat deze website pas sinds medio 2011 actief is zijn de fotografen van Eemskrant.nl zeker geen onbekenden in de regio. In het gebied bestaan verschillende websites voor regionaal nieuws (o.a. 112) waar onze fotografen in het verleden ook bijdragen aan hebben geleverd. De nadrukkelijke wens voor een eigen identiteit en imago zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest bij de keuze om deze nieuwe website te lanceren.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Via Eemskrant.nl houden wij dagelijks bezoekers op de hoogte van actualiteiten uit de regio Appingedam, Delfzijl, Loppersum en de Eemshaven. Het nieuws beperkt zich niet tot alleen politieke berichten of ongelukken en branden. Juist de leuke berichten die dicht bij de mensen staan hebben onze interesse. Viert u bijvoorbeeld het jubileum van uw vereniging of organiseert u een leuke evenement? Stel onze redactie hier vooral van op de hoogte.

Back to top button