zaterdag 25 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Vernieuwde Aldi op De Wending in Delfzijl geopend

spot_img

Delfzijl – Vanochtend verzamelden de eerste klanten zich al om half acht voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan De Wending in Delfzijl. Filiaalmedewerkster Harma Verwoert (43 jaar in dienst bij Aldi) opende, na het welkomstwoord van filiaalleider Henk van der Woude, officieel het filiaal door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten prijzen weg, van koffiezetapparaten, tablets en waardebonnen ter waarde van maximaal 250 euro.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.
“Trots op mijn team! En wij staan graag klaar voor onze bestaande en hopelijk vele nieuwe klanten!”, aldus de glunderende filiaalleider Henk van der Woude.

Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

Nadruk op verse producten
In dit vernieuwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Ook de filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Alle binnenverlichting is LED en het filiaal heeft een warmte-terugwin-installatie. Tevens worden papier en folie 100% gerecycled.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten