zaterdag, oktober 16, 2021
11.3 C
Delfzijl

Sneak peek bij nieuwe ‘Digital Art Factory’ locatie in Appingedam

Appingedam – Na de zomervakantie opent de Digital Art Factory (DAF) -een broedplaats voor jongeren die creatief aan de slag willen met techniek- officieel haar deur in Appingedam. Ben je nieuwsgierig wat je hier zoal kunt doen? Neem dan een kijkje tijdens de sneak peek op vrijdag 25 of dinsdag 29 juni (14.00 – 17.00 uur)!

Sneak peek
DAF is een plek waar jongeren samen komen om te experimenteren, te onderzoeken en te maken. Jongeren bepalen zelf waar ze meer van willen weten en waar ze mee aan de slag willen gaan. Tijdens de sneak peek op 25 en 29 juni kun je vrij inlopen tussen 14.00 en 17.00 uur. Daffers van andere locaties presenteren hun projecten zoals een augmented reality expositie en 3D kunstwerken. En natuurlijk kun je zelf aan de slag! Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje in Virtual Reality, experimenteren met een green screen of knutselen aan een soundmachine.

Voor en door jongeren
De DAF-coach is er om jongeren op weg te helpen. In Appingedam is dit Dennis Molema: “Het is een plek voor én door jongeren. Ze bepalen mee welke machines er komen en welke projecten ze aangaan. Tijdens deze Sneak Peek hopen we enthousiaste jongeren te vinden die deze werkplaats willen helpen opbouwen. Dus kom vooral langs!”

Locatie
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van de uiteindelijke DAF locatie op het terrein van de Eemsdelta Campus. Tot die tijd is DAF gehuisvest in de techniekvleugel van het Noorderpoort Collega aan de Opwierderweg 2, 9902 RC Appingedam. Vanaf de parkeerplaats aan de Farmsumerweg kom je via het hek aan de achterkant bij de ingang van DAF Appingedam.

Meer informatie of aanmelden
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met DAF-coach Dennis Molema: 06-55880041of dafappingedam@gmail.com. Of neem eens een kijkje op www.digitalartfactory.nl.

Digital Art Factory is een initiatief van ICO Centrum voor Kunst & Cultuur. DAF Appingedam is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Eemsdelta en de Eemsdelta Campus.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,301VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
spot_img
AutoAuto
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin
DierDier