Nieuwe folder ‘Pluk je Geluk in Eemsdelta’ inspireert tot verder kijken en langer verblijf

Eemsdelta – Top van Groningen heeft haar nieuwe folder ‘Pluk je Geluk in Eemsdelta’ gepresteerd. Een pakkende en inspirerende folder die laat zien wat er (coronaproof) allemaal te beleven en te doen is in de gemeente Eemsdelta in de mei / begin juni. Corona geeft z’n beperkingen maar er is gelukkig ook veel mogelijk.

‘Pluk je Geluk in Eemsdelta’ inspireert spontane bezoekers aan de regio, maar ook de eigen inwoners, tot het beleven van de hetgeen wat wél kan. Ze worden uitgedaagd verder te kijken en langer te blijven in de gemeente Eemsdelta.

De folder is in de nieuwe merkstijl van de gemeente Eemsdelta vormgegeven. Met deze nieuwe uitstraling slaat Top van Groningen een nieuwe weg in qua regiopromotie. Een weg die het uitgebreide toeristische aanbod in Eemsdelta op vernieuwende en aantrekkelijke wijze onder de aandacht brengt: stoer en vol energie! Dit doet Top van Groningen samen met de toeristische ondernemers en organisaties in de regio.

De folders worden gratis verspreid bij alle (dag)horeca- en overnachtingsgelegenheden, middenstand zoals boeken/tijdschriften winkels, supermarkten en uiteraard de VVV infopunten en VVV Infoshops in de gemeente Eemsdelta en directe omgeving. Via Facebook en de website www.eemsdelta.groningen.nl worden bezoekers actief op de folder gewezen om deze af te halen.

Zodra corona-versoepelingen meer ruimte bieden, wordt een tweede editie van de folder voor de maanden juni/juli uitgegeven en een derde editie voor juli/augustus.

Oproep aan alle toeristische ondernemers en organisaties in Eemsdelta
Organiseer je een leuke activiteit of evenement, óf heb je een actueel toeristisch item dat niet mag ontbreken in een van de volgende edities van de folder? Informeer Top van Groningen dan tijdig en stuur een mail naar redactie@topvangroningen.nl

Back to top button