Heropening showroom Henry’s Hengelsport bij Nautische Unie Hunfeld BV

Farmsum – Op 6 februari opent Henry’s Hengelsport officieel en feestelijk zijn deuren bij de Nautische Unie aan de Seendweg 16 in Farmsum.

Vijf jaar geleden is Henry samen met zijn vrouw Gerda vol enthousiasme begonnen met Henry’s hengelsport aan de waterstraat te Delfzijl. Ondanks de moeilijke economische tijden bleek dit toch een doorslaand succes. Door o.a. de voortdurende ontwikkelingen in de hengelsport werd de winkel in het centrum van Delfzijl al gauw te klein. Een tweede issue was het parkeerprobleem in het centrum.

Deze feiten zorgden ervoor dat nu 2 ½ jaar geleden werd besloten om te gaan kijken naar een nieuw onderkomen. Door wederzijdse contacten kwam Henry met de Nautische Unie in contact. Een gerenommeerd bedrijf in Nederland en in Europa op het gebied van watersport en beroepsvaart. Tevens is Nautische Unie reeds 15 jaar importeur van de bekende Starweld roofvisboten en hiernaast zijn de eigenaren René Hunfeld en Poul Meijer in 2014 Europees importeur geworden van de exclusieve Crestliner Aluminium visboten www.alufishingboats.com/.

Samen met René en Poul werd het plan gesmeed om Henry’s Hengelsport te integreren in de ruime showroom van Nautische Unie. Door deze unieke samenwerking zijn Henry’s Hengelsport en Nautische Unie Hunfeld BV in staat u vanuit 1 locatie een totaal pakket te leveren voor de watersport en sportvisserij.

Iedereen is op zaterdag 6 februari van harte uitgenodigd.

  • Om 10:00 uur zal de opening verzorgd worden door Hans Marco Kraal.
  • Om 13:00 uur een lezing door Jouke Jansma (prostaffer van Daiwa Cormoran)
  • Om 15:00 uur een lezing door Hilco van Nuil (prostaffer van Fox Rage)

Wat kunt u verder verwachten;

  • Jan Heslinga is aanwezig om een demo “Jerkbaits maken” te geven.
  • De visgids Groningen (Robert van de Kamp) is aanwezig. Robert verzorgd roofvis-dagtochten in de provincie Groningen en omgeving en zal hier informatie over verstrekken.
  • Het volledige Carp Only Pro Staff team is aanwezig om iedereen van de nodige informatie te voorzien op het gebied van de karpervisserij. Ferry Verhofstad. Minardus Woltman, Eddy Norder en Joey van’t Hart.
  • Marine Depth Sounders international is aanwezig met een stand met dieptemeters en scotty boottoebehoren.
  • Diverse roofvis- en overige boten met buitenboordmotoren en toebehoren zijn in de showroom aanwezig. Hierover kunt u vragen stellen en overige informatie vergaren.

Uiteraard is een versnapering aanwezig en kunt u parkeren voor de deur.

De tijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur aan de Seendweg 16Back to top button