Delfzijlsters willen bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jeugdige voetballers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – Allard Janssen en Dion Zimmerman zijn met 2ADDFootball een brede voetbalopleiding begonnen, waarbij niet alleen de functionele technische vaardigheden centraal staan, maar waar ook aandacht wordt besteed aan de persoonlijke en breed motorische ontwikkeling van de spelers. Dit alles binnen een prettig, pedagogisch verantwoord en uitdagend leerklimaat.

Met deze voetbalschool willen Janssen en Zimmerman zich onderscheiden van andere voetbalscholen. Janssen: “Het voetbal heeft in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Onderzoeken wijzen uit dat een speler een betere voetballer wordt wanneer hij of zij zicht naast het ontwikkelen van voetbalvaardigheden ook atletisch en op persoonlijk niveau ontwikkeld. Daar willen wij graag een bijdrage aan leveren.”

De voetbalschool is een trainingsprogramma voor liefhebbers van 8 tot en met 14 jaar oud. De eerste trainingen gaan van start voor de herfstvakantie, in de tweede week van oktober. Opgeven voor de najaarsopleiding kan al vanaf vandaag. Voor een gering bedrag van €85 biedt 2ADDFootball 10 veldtrainingen aan van 75 minuten per training, een themabijeenkomst gebaseerd op hun visie en een Erima trainingstenue.

Voor meer informatie en/of opgave verwijst 2ADDFootball belangstellenden graag naar hun website: www.2addfootball.nl.

Back to top button