fbpx
3.9 C
Delfzijl
26 januari 2021 20:03

Campagne ‘Zielsgelukkig in Delfzijl’ groot succes

Delfzijl – De campagne ‘Zielsgelukkig in Delfzijl’ heeft de afgelopen 3 weken ruim 127.000 mensen bereikt. Veel meer dan stichting Stadmarketing Delfzijl had durven hopen. De campagne met de wervende promovideo’s en bijbehorende website www.zielsgelukkigindelfzijl.nl blijken een schot in de roos.

De campagne roept inwoners van Delfzijl en omgeving op om je ‘geluk’ dichtbij huis te zoeken én te vinden. Ondernemers in Delfzijl bieden via de website www.zielsgelukkigindelfzijl.nl geluksmomentjes aan in de vorm van een leuke deal, actie of iets extra’s, welke online of in de winkel te verzilveren zijn. Het doel is om mensen kennis te laten maken met het verrassend gevarieerde ondernemerschap in hartje Delfzijl. Maar ook om meer verkeer te generen naar de websites van ondernemers om zo de (online) verkopen te stimuleren.

De campagne, die maandag 16 november jl van start is gegaan, loopt nog tot eind december van dit jaar. Stadmarketing Delfzijl doet bij deze een oproep aan alle ondernemers in Delfzijl om mee te doen. Deelname aan de campagne is gratis en loont echt.

Voor meer informatie en meedoen, kijk op https://delfzijl.groningen.nl/ook-mee-doen

De campagne is een initiatief van Stadsmarketing Delfzijl en is in samenwerking met de toeristische marketingorganisatie Top van Groningen tot stand gekomen.

Volg ons op

10,802FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten