fbpx
dinsdag 30 november 2021
11.3 C
Delfzijl

Politie zoekt verdachte(n) ernstige mishandeling van twee personen in Borgsweer eerder dit jaar

Borgsweer – De politie is op zoek naar aanwijzingen die kunnen leiden naar een verdachte(n) van twee zware mishandelingen in Borgsweer begin dit jaar.

Op 29 februari en 1 maart dit jaar werden eerst een man en de dag erna zijn zwangere partner ernstig mishandeld op hun eigen erf aan de Wartumerweg. Beide slachtoffers raakten zwaargewond.

Op zaterdagavond 29 februari raakte de man ernstig gewond bij de stal en brak onder meer zijn nek. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw liep op zondagavond 1 maart naar de stal om de paarden te voeren. Plotseling werd ze aangevallen door een man met een bivakmuts. Ze werd hierbij ernstig mishandeld.

De recherche onderzoekt deze zaak.

Hebt u iets gezien rond deze data in de omgeving van de Wartumerweg in Borgsweer? Of hebt u andere informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek? Meld het bij de politie via 0900-8844 of wilt u anoniem blijven kan dit via 0800-7000.

Een woordvoerder van de politie laat aan Eemskrant weten dat er nu door het onderzoeksteam is gekozen om met deze informatie naar buiten te komen. Waarom dat niet eerder is gebeurd, is niet duidelijk.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer