Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum opent zaterdag de poorten

Loppersum – Het Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum opent zaterdag 29 mei de poorten om 14.30 uur om te beginnen aan een nieuw zwemseizoen. Om het zoutwaterbad op een feestelijke manier te openen zal voorzitter Sander Kalsbeek het lint doorknippen.

Er zijn per dag maximaal 125 zwemmers toegestaan. Bij binnenkomst in het zwembad dient iedere bezoeker zich te laten laten registeren en wordt er een gezondheidscheck .

De trouwe baantjeszwemmers mogen als eerste een duik nemen in het zwembad. Zij zijn welkom van 12.30 tot 14.00 uur. Daarna zijn de kinderen en jongeren tot en met 17 jaar met begeleiders welkom. Ook de kleine kinderen kunnen dan plezier maken in het peuterbad. Voor elk kind of jongere staat er een glaasje ranja klaar en voor de begeleiders van de kinderen een kop koffie of thee. Per kind is één ouder of verzorger uit hetzelfde huishouden toegestaan. Kinderen tot en met 8 jaar of zonder diploma moeten met één begeleider of verzorgen naar binnen.

Van 14.30 tot 17.00 uur is er recreatief zwemmen voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar, inclusief begeleiders. En voor het eerst dit jaar mogen de jongvolwassene van 18 tot en met 26 jaar recreatief zwemmen. Voor deze groep zal het zwembad geopend zijn op dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur. Het uit- en aankleden is mogelijk in de badhokken en ook zijn er een aantal toiletten toegankelijk voor gebruik. Alleen de inloopdouches zijn geopend om lekker warm te douchen.

Een zwemabonnement kan via: http://www.zoutwaterbad.info besteld worden.Back to top button