Livestream Pinksterfeesten Delfzijl on tour wederom een succes

Delfzijl – Voor het tweede jaar op rij konden vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen Pinksterfeesten in Delfzijl worden georganiseerd. Normaal gesproken betekent dat in Delfzijl vijf dagen feest, helaas zat dit er ook in 2021 niet in. Om toch een beetje de Pinkster sfeer in Delfzijl te creëren wordt er al de hele week gevlagd met de Neptunus vlag.

Het Neptunus bestuur heeft dit jaar Robertus Drankenhandel, Koen Licht&Geluid en DJ Julian benaderd of zij tijdens de Tweede Pinksterdag met een vrachtwagen met daarop een drive-in show door de straten van Delfzijl en Farmsum willen rijden. Naast het rondrijden met de vrachtwagen werd de hele rit live uitgezonden via Facebook en Youtube. Ook op terrassen in het centrum van Delfzijl stonden schermen waar je onder het genot van een drankje toch het Pinkster gevoel kon beleven.

Naast alleen muziek was er ook een live optreden van Kevin Paré. De actie van het Pinkster bestuur werd niet alleen lokaal opgemerkt. Ook QMUSIC DJ Bram Krikke ontdekte de live stream en zond dit een kwartier lang uit op de zender en deelde het op zijn socials.

de livestream is nog tot 20:00 uur vanavond te zien via deze youtube link.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2756″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button