Zomertraining voor de jeugd bij Tennisclub Delfzijl

Delfzijl – Tennisclub Delfzijl organiseert deze zomer weer tennislessen voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot 17 jaar. Heb je altijd al een keer willen tennissen, dan is dit je kans!

Tennisclub Delfzijl
Tennisclub Delfzijl is al jaren een begrip in Delfzijl. De tennisclub heeft vijf gravelbanen en ruim 150 leden. Elk jaar worden er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast sportiviteit staat gezelligheid, op en naast de baan hoog in het vaandel.

Trainingen
Vanaf 4 april beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen. Graag willen ze de jongste onder ons ook kennis laten maken met tennis. Daarom begint Tennisclub Delfzijl vanaf 4 april weer met tennistraining voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. De eerste twee trainingen zijn gratis zodat iedereen eerst even aan de sport kan proeven. Vind je het zo leuk, dan kun je nog 14 lessen volgen voor een bedrag van € 85. Daarnaast kun je dan het gehele seizoen gebruik maken van de tennisbanen. De trainingen worden verzorgd door een oude bekende van de tennisclub, Willy Liewes.

Informatie
Meer informatie over de trainingen en aanmelden kun je vinden op de website www.tcdelfzijl.nl, volg ze via facebook (Tennisclub Delfzijl) of neem contact op via jeugd@tcdelfzijl.nl.

Back to top button