fbpx
5.3 C
Delfzijl
4 december 2020 11:22

Zomeravondconcert Delfzijls Harmonie Orkest in de wijk Doklanden

Delfzijl – De afgelopen drie jaar hield DHO haar zomeravondconcerten de wijken Bornholm, Steenbakkersbuurt , Platenbuurt/Biessumerwaard en Kwelderland. Dit jaar vervolgd het Delfzijls Harmonie Orkest zijn zomeravondconcert in de wijk Doklanden.

Het concert wordt gehouden op donderdag 20 juli van 19:15 uur tot 20:30 uur op het grasveld hoek Midscheeps/Sluis in Delfzijl. De muziek wordt verzorgd door het orkest en de malletband zullen loten verkopen langs de deuren en bij het concert. De loten kosten 1 euro per stuk. Er zijn leuke prijzen te winnen.

De prijzen zijn tijdens het concert tussen 19:15 uur en 20:30 uur af te halen bij het concert.

Het doel van het concert is om de wijkbewoners te vermaken, te interesseren om muziek te maken bij DHO en geld binnen te halen om DHO in stand te houden. Natuurlijk zijn alle geïnteresseerden van harte welkom!

Het is de bedoeling dat de zomeravondconcerten “DHO komt naar u toe” in 2018 een vervolg krijgen. Heeft u belangstelling dat DHO eens bij u in de wijk of het dorp komt spelen of wilt u of uw kinderen een instrument bespelen bij het Delfzijls Harmonie Orkest?

Informeer dan naar de mogelijkheden via info@delfzijlsharmonieorkest.nl of kijk op www.delfzijlsharmonieorkest.nl

Volg ons op

10,599FansLike
1,424VolgersVolg
5,232VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten