Zesde editie van de Verwendag Delfzijl belooft weer een groot spektakel te worden

Delfzijl – Aanstaande zaterdag 13 augustus staat de Oudeschans en de Marktstraat weer op zijn kop, de zesde editie van de Verwendag Delfzijl vindt dan weer plaats. Een dag waar veel vrijwilligers, trikers en bikers hun beste beentje voor zetten om mindervalide, hulpbehoevende, oude van dage en mensen met een rugzakje een dag proberen te geven die ze nog jaren zullen herinneren.

De deelnemers kijken er dan ook elk jaar weer naar uit. Zaterdag komen de trikes en motoren weer uit heel het land naar Delfzijl om gezamenlijk met elkaar deze Verwendag mogelijk te maken. De opkomst vorig jaar was zo groot dat ze de groep moesten splitsen, tot groot genoegen van de deelnemers die daardoor wat vaker konden meerijden.

Op de Verwendag zullen er weer verschillende artiesten en entertainers zijn. Bijvoorbeeld de fluffels (levensgrote knuffeldieren) lopen weer door de menigte en muziek van het MaRa kwartet, met liedjes voor jong en oud. Daarnaast zal Jetta Post (bekend van het liedje Delfziel) een paar nummers van haar repertoire ten gehore brengen. Deze dag wordt uiteraard ondersteund door een groot medisch team van Groepspraktijk Woldendorp en thuiszorg TSN, dit team zal daar waar nodig is ondersteuning bieden.

Verschillende stichtingen en organisaties maken deze dag mogelijk zoals: Stichting Indo Melati, CS Riders, Oxalis Deppei 4 kids, stichting B.A.C.A , Crusaders for justice, Phoenix 4 Kids , Knights tempeliers, Highway knights en veel onafhankelijk vrije bikers en trikers.

De Verwendag 2022 belooft een nog groter feest als ooit tevoren. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren die belangeloos goederen, diensten ter beschikking stelde en zelfs financieel ondersteunen. De organisatie is dan ook blij met een bijdrage van Hovecon, Lanec, Delta Fiber, de Groninger motor rijders, Groningen seaports, Het Dok, Fbb Design, Frui Vitea en spontane bijdrages van mensen in de vorm van presentjes.

Back to top button