Weggeef- en Ruilkast in het ASWA-gebouw in Appingedam

Appingedam – Sinds kort staat er een Weggeef- en Ruilkast in het ASWA-gebouw aan de Burgemeester Klauckelaan in Appingedam.

Een idee van de nabije bewoners van het ASWA-gebouw om ervoor te zorgen dat producten niet onnodig weg gegooid worden en zo door iemand anders weer goed gebruikt kunnen worden. Een mooi initiatief, niet alleen in het kader van duurzaamheid maar ook in omzien naar elkaar zodat inwoners van Appingedam hier gebruik van kunnen maken.

Er is van alles te pakken en/of te ruilen zoals houdbare producten als blikken soep, rijst, en pasta’s maar ook persoonlijke verzorgingsproducten (maandverband, tandpasta, shampoo enzovoort is er te vinden). Naast deze kast is er ook een koelkast ter beschikking gesteld zodat ook koelingsproducten die je zelf niet meer gebruikt kunt neerleggen voor een ander of juist een product mee kunt nemen wat je zelf wilt gebruiken.

Woon je zelf in de buurt van het ASWA-gebouw en wil je gebruik maken van de kast/koelkast door een product in te brengen of zelf te gebruiken? Loop dan vooral even binnen.

Back to top button