Weer veel blije gezichten tijdens de zesde editie van de Verwendag Delfzijl

Delfzijl – Zaterdagmiddag beleefden veel mensen een fantastische dag tijdens de zesde editie van de Verwendag Delfzijl. Velen mochten een ritje op een trike door de omgeving maken. Samen met de ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans organiseerde Lifestyle shop Vuur-steen een dag waarbij veel vrijwilligers, trikers en bikers zich belangeloos in om de mindervalide, hulpbehoevende, oude van dage en mensen met een rugzakje een dag proberen te geven die ze nog jaren zullen herinneren.

Behalve het ritje achter op een trike was er nog veel meer te doen. Voor de kinderen was er een levensechte knuffelfiguren en ze konden geschminkt worden. Ook voor eten en drinken was gezorgd bij Banketbakkerij Jullens. Er was livemuziek van het MaRa kwartet, met liedjes voor jong en oud. Daarnaast zong Jetta Post (bekend van het liedje Delfziel) een paar nummers van haar repertoire.

De verwendag werd mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren die belangeloos goederen, diensten ter beschikking stelde en zelfs financieel ondersteunen. De organisatie is dan ook blij met een bijdrage van Hovecon, Lanec, DELTA Netwerk, de Groninger motor rijders, Groningen seaports, Het Dok, Fbb Design, Frui Vitea en spontane bijdrages van mensen in de vorm van presentjes.

Back to top button