Kinderspeelweek Fundorp start op 22 augustus

Appingedam – Volgende week maandag gaat Kinderspeelweek Fundorp weer van start. Fundorp is een jaarlijks terugkerende kinderspelweek die de laatste week van de zomervakantie wordt georganiseerd vanuit de buurtvereniging Westerdraai, in Appingedam. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar zijn dan van harte welkom, niet alleen vanuit de eigen buurt maar voor iedereen uit Appingedam en omgeving.

Ook dit jaar is er weer een leuk aanbod met verschillende activiteiten, onder andere met een bezoek aan een zwembad, een gezellig dagje uit en een overnachting met spooktocht op een nader te bepalen locatie.  Samen met een grote groep vrijwilligers kan de commissie niet wachten om weer een geweldige week met de kinderen te beleven. Terugkijkend naar de filmopnames en de vele genomen foto’s is de kinderspelweek elk jaar weer een groot spektakel. 

Dit jaar zal Fundorp voor de 33e keer plaats vinden op 22 augustus t/m 26 augustus. Het is nog steeds mogelijk om je op te geven.

Voor de leden van Westerdraai zijn de kosten dit jaar: € 15,00 en voor de niet leden zijn de kosten dit jaar: € 20,00 euro.  Maximaal 100 kinderen.

Back to top button