Week van de Lingerie: profiteer van speciale aanbiedingen bij Rebelle Lingerie & Bodyfashion in Appingedam

Appingedam – De Week van de Lingerie staat voor de deur, van 28 oktober tot en met 4 november. Tijdens deze week kun je bij Rebelle Lingerie & Bodyfashion m/v in Appingedam genieten van aantrekkelijke aanbiedingen en een feestelijke sfeer, en natuurlijk vind je prachtige lingerie in de winkel. Daarnaast organiseren ze opnieuw een inruilactie!

Wanneer je oude bh’s bij inlevert, krijg je €10 korting op de aanschaf van nieuwe lingerie (bij besteding van minimaal €60). De bh’s die worden ingeleverd, zullen worden gedoneerd aan Kledingbank Maxima Eemsdelta. Houd er rekening mee dat ze alleen bruikbare bh’s accepteren, dus exemplaren die nog in goede staat zijn.

Maar dat is niet alles! Rebelle Lingerie & Bodyfashion organiseert een speciale pasavond op vrijdag 10 november met de ingezamelde bh’s. Hierdoor kunnen mensen met een kleiner budget ook de juiste bh vinden.

Tijdens de Week van de Lingerie kun je ook gebruikmaken van andere interessante aanbiedingen. Bij Rebelle Lingerie & Bodyfashion ontvang je bijvoorbeeld één gratis artikel bij aankoop van vier stuks Sloggi. Daarnaast bieden ze 20% korting op Ten Cate artikelen.

Gedurende de hele week is er een kassabonnenactie. Lever een kopie van je bon in en maak kans op een van de drie mooie prijzen!

Rebelle Lingerie & Bodyfashion m/v in Appingedam heeft een uitgebreide collectie hoogwaardige lingerie, badmode, been- en tienerondergoed, evenals stijlvolle nacht- en ondermode van verschillende gerenommeerde merken, waaronder Prima Donna, Marie Jo, Chantelle, Triumph of Anita. ze bieden voor elke gelegenheid en voor ieder figuur de juiste lingerie, of je nu zwanger bent, een prothese draagt, of sportondergoed zoekt.

Voor modebewuste mannen hebben ze ook hoogwaardige, comfortabele (boxer)shorts, shirts, hemden en nachtmode van merken zoals Ringella, Pastunette en Götzburg.

De deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van eerlijk en professioneel advies.

Back to top button