Succesvolle jeugdteams vieren kampioenschappen bij NEC Delfzijl

Delfzijl – Voetbal is meer dan zomaar een spelletje. Het brengt velen plezier en dat is waar het bij NEC Delfzijl om draait. En als je dan ook nog eens 4 kampioenschappen kunt vieren bij de jeugd, mag je best een beetje trots zijn op de spelers en begeleiding.

De afgelopen 2 weken was het feest bij NEC Delfzijl, want maar liefst 4 jeugdteams werden kampioen: de 8-jarigen, 13-jarigen, 15-jarigen en 17-jarigen. Een indrukwekkende prestatie waar de club met volle teugen van geniet. Maar niet alleen deze teams verdienen lof; NEC Delfzijl is trots op al haar spelers en teams.

Een bijzondere vermelding gaat naar de jeugd van JO17.1, die zelfs voor het eerst in het bestaan van de club promoveert naar de divisie. Dit is een mijlpaal waar de hele club trots op is. Het zijn dit soort successen die laten zien dat NEC Delfzijl als club groeit en bloeit.

Bij NEC Delfzijl is er een sterke focus op de 5G’s: Goed, Groeien, Georganiseerd, maar vooral Gezamenlijk en Gezellig. Dit zijn waarden die de club hoog in het vaandel heeft staan en die bijdragen aan het plezier en succes op en naast het veld.

Met de vier kampioenschappen en de promotie van JO17.1 heeft NEC Delfzijl veel om te vieren. Het is een bewijs van het harde werk en de toewijding van de spelers, begeleiding en de hele club. Samen vormen zij NEC Delfzijl, een vereniging waar plezier en prestaties hand in hand gaan.

Back to top button