Dansteam INZANE van dansschool The Legacy wint tweede prijs op Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance

Drachten – Afgelopen zaterdag vond de spannende finale plaats van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance in Drachten.

Het was een lange weg naar de finale, waarbij de dansers van dansschool The Legacy, met locaties in Delfzijl, Hoogezand, Winschoten en Siddeburen, zich moesten kwalificeren tijdens verschillende voorrondes eerder dit jaar.

De inzet en het talent van de dansers werden beloond met mooie resultaten. Het dansteam INZANE, onder leiding van Cheryl Tualena, had zich eerder dit jaar al weten te plaatsen voor het selectieniveau. Tijdens de finale stonden ze tegenover een sterk en groot deelnemersveld, maar wisten ze de tweede prijs te veroveren. Vanaf nu mogen ze zich de Vice Noord Nederlands kampioen in de categorie 13-15 jaar noemen.

Naast het succes van INZANE waren er nog meer indrukwekkende prestaties van The Legacy dansers. Reckless en Request behaalden de derde prijs, terwijl Fab and Fancy en Legacy Army trots waren op hun vierde plaats. Het team Legacy Stars en Priority sloten de uitslagen af met een verdienstelijke vijfde plaats.

Back to top button