fbpx
maandag 25 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Start nieuwe seizoen Commercie Club Ventus

Godlinze – Op 21 september trapt de Commercie Club Ventus weer af met fysieke zakelijke bijeenkomsten na een langdurige Corona break. Dinsdag 21 september zijn de leden uitgenodigd bij Roberto Santanera in Godlinze waar een spreker zal vertellen over de samenscholing van het onderwijs onder de naam De Koppelpaarden, waarbij ondernemers inzicht krijgen hoe ze hier hun producten en/of diensten kunnen aanbieden.

Ventus is de grootse vereniging voor ondernemers en vertegenwoordigers van bedrijven en instanties in de regio en organiseert maandelijks bijeenkomsten. Afgelopen jaar hebben we contact gehouden met onze leden door het versturen van tulpen en een ander presentje. De club prijst zich gelukkig met het feit dat er praktisch geen lidmaatschappen opgezegd zijn gedurende deze periode en er zelfs jonge ondernemers aangesloten zijn. Persoonlijke leden betalen 100 euro per jaar en bedrijfsleden 225. Bij deze bijeenkomsten (8 per jaar en een BBQ) zijn altijd een maaltijd en een consumptie inbegrepen en wie nog geen lid is, kan eenmalig kosteloos aansluiten om te kijken of het wat voor diegene is.

De leden hebben al weer kunnen ruiken aan het netwerken tijdens de jaarlijkse afsluitende BBQ in juli, maar ze zullen blij zijn dat er nu weer genetwerkt kan worden. Meer weten: secretaris@cc-ventus.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,310VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer