dinsdag 3 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Roeivereniging Neptunus verzorgt roeiclinic voor CBS de Zaaier tijdens de Koningsspelen

spot_img

Delfzijl – Roeivereniging Neptunus organiseerde in het kader van Koningsspelen een roeiclinic voor leerlingen van basisschool de Zaaier. De negende editie van de Koningsspelen staat in het teken van ‘IK+JIJ=WIJ’ oftewel: samen. De Koningsspelen worden dit jaar in het hele land in aangepaste vorm gevierd. Deelnemende scholen bepalen zelf hoe ze de Koningsspelen – binnen de geldende coronamaatregelen – veilig, maar toch feestelijk kunnen laten verlopen.

De leerlingen van de Zaaier volgenden in kleine groepjes een clinic gegeven door leden van de roeivereniging op het Damsterdiep, ook konden ze trainen op de ergometer.

De bouw van het nieuwe clubgebouw van roeivereniging Neptunus nadert ook zijn voltooiing. De aannemer verwacht het pand rond de zomer te kunnen opleveren aan de vereniging. Wel moet dan het buitenterrein nog worden ingericht. De vereniging hoopt rond het einde van de zomer of het begin van het najaar het gebouw in gebruik te nemen. Het oude clubgebouw van roeivereniging Neptunus brandde eind 2018 af door brandstichting sindsdien zit de roeivereniging in een noodgebouw.

Roeivereniging Neptunus is altijd opzoek naar nieuwe leden om de club te versterken. Heb je belangstelling of wil je eens een proefles? kan je contact opnemen met de vereniging via het contact formulier op de website.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,267VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
DierDier

Populaire berichten