woensdag 20 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Reüniewedstrijd VV Appingedam tegen VV Neptunia eindigt in een gelijkspel

Appingedam – Zaterdagmiddag werd er op het Burgemeester Welleman Sportpark in Appingedam de derby uit vervlogen tijden gespeeld, namelijk een wedstrijd tussen VV Appingedam en VV Neptunia. Beide clubs bestaan inmiddels niet meer, ze zijn respectievelijk opgegaan in DVC Appingedam en NEC Delfzijl. De reünie wedstrijd in Appingedam werd gespeeld tussen spellers die rond 1971 zijn geboren en vanaf de leeftijd van 7 jaar tot 18 jaar altijd tegen elkaar hebben gespeeld. De spellers zijn inmiddels bijna allemaal 50 jaar oud.

Sommige spelers hebben elkaar al meer dan 35 jaar niet gezien en wonen door heel het land en zelfs daar buiten. De spelers kwamen van Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Zoetermeer en zelfs vanuit Dubai naar Appingedam om weer eens een wedstrijd tegen elkaar te spelen.

De wedstrijd stond onder leiding van Henk de Haan. Joël van Kaam, speler van FC Groningen, verzorgde de aftrap van de wedstrijd. In de Eerste helft bleken de Neptunianen de overhand te hebben en gingen met een 0-2 score de rust in. In de tweede helft wisten de Damsters toch de goal te vinden, de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,304VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin