Recordaantal deelnemers tijdens Spooktocht Appingedam; gekrijs en gegier tot laat in de avond te horen

Appingedam – Ruim 1000 deelnemers hebben vrijdag- en zaterdagavond angstige momenten beleefd tijdens de tiende editie van de spooktocht van Appingedam. Ruim 130 vrijwilligers, waaronder een aantal echte acteurs, werden ingezet om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. In delen van Appingedam was dan ook regelmatig gekrijs en gegier te horen.

De deelnemers werden vanaf de startlocatie met een busjes ergens in Appingedam gedropt en moesten de weg zelf maar vinden. Via de wijk Opwierde, speeltuin de Stammenhof door een deel van het bos van Stilleweer. Er waren op diverse plekken verschillende decors gebouwd waar ze de mensen flink de stuipen op het lijf jaagden. Bijvoorbeeld in speeltuin de Stammenhof waar een killersclown circus was neer gestreken, met een surrealistisch lasershow en geluidseffecten plus de figuranten die ineens verschenen zorgde bij veel deelnemers voor een schrikeffect. Ook bij manege Veenhoeve net voor je even een rustmomentje kon nemen werden de deelnemers nog even het stuipen op het lijf gejaagd. 

De organisatie kijkt tevreden terug op de deze editie van de Spooktocht en hoopt ook dat de deelnemers zich hebben vermaakt.

Back to top button