Project “Oosterveld op de schop” feestelijk afgerond

Farmsum – Na bijna een jaar zit het project “Oosterveld op de schop” er op. Zo is het afgelopen jaar in de wijk het riool vervangen, vernieuwde bestrating en straatverlichting aangelegd, is er extra parkeerruimte gecreëerd en is er nieuwe beplanting aangebracht. Afgelopen zaterdag werd het project feestelijk afgesloten, de wethouders Pier Prins en Jan Menninga sloegen gezamenlijk met andere betrokkenen de laatste stenen in de straat.

Bijzondere samenwerking
Het ontwerp is een bijzondere samenwerking geweest van bewoners, gemeente, landschapsarchitect en de aannemer. In het ontwerp waren de wensen van de inwoners gecombineerd met de eisen van de specialisten.

“Dit is weer zo’n mooi project dat we naar ieders tevredenheid samen met het dorp hebben opgepakt”, aldus wethouder Menninga.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2864″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button