Parkeerplaats Woonplein Appingedam na sluiting winkels deels afgesloten om overlast tegen te gaan

Appingedam – De parkeerplaats op het Woonplein in Appingedam is sinds maandag na sluitingstijd van de winkels deels afgesloten. Dit om de overlast die jongeren daar veroorzaken, door met al dan niet getunde auto’s, daar rond te hangen.

Een aantal van hen veroorzaken geregeld overlast door het onnodig gas te geven en harde muziek te draaien. Tevens wordt er hard gereden op het plein wat voor gevaarlijke situaties zorgt. Ook wordt het afval niet in de daar voor bestemde afvalbakken gedaan, waardoor ondernemers vaak de volgende ochtend een hoop afval aantreffen.

Voor een aantal ondernemers is de maat vol en daarom is gezamenlijk besloten in overleg met de eigenaar van het terrein Visser Vastgoed en de gemeente het plein na sluitingstijd deels te sluiten. Ook is de parkeerplaats voorzien van extra drempels zodat auto’s flink moeten afremmen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2228″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button