Oud Lopster Bart Hol gehuldigd

Veendam – Donderdagavond 30 juni is oud Lopster Bart Hol gehuldigd in de raadzaal van het gemeentehuis van Veendam. De feestelijkheden vonden gelijk plaats met de huldiging van de sporters van Veendammer verenigingen die meegedaan hebben aan de Special Olympics National Spelen Twente 2022. Bart Hol werd extra in het zonnetje gezet voor het winnen van 1 maal Goud en 2 maal brons tijdens de Nationale Spelen maar ook voor het winnen van Goud en Brons op de Pre World games 2022 in Berlijn.

Tijdens de Special Olympics Pre World Games 2022 in Berlijn heeft Bart zijn eerste grote wedstrijd open water gezwommen. En met succes. Bart zwom de finale van de 1500 meter in een derde tijd. Goed voor Brons. In dezelfde week won Bart ook nog goud met de estafetteploeg van team NL op de 4 x 50 meter vrije slag.

De huldiging vond plaats in een volle raadzaal, onder het genot van koffie, fris en gebak. Nadat Bart was toegesproken door Wethouder Henk-Jan Schmaal kreeg hij uit handen van Burgemeester Berry Link bloemen, een waardebon en natuurlijk felicitaties.

Back to top button