maandag 27 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Optreden van het Charivari Trio in de Bartholomeuskerk in Stedum

spot_img

Stedum / Appingedam – De Culturele Raad Middelstum organiseert 19 september om 20:15 uur een concert uitgevoerd door het Charivari Trio.

Tijdens het concert brengt het Charivari Trio wereldmuziek (‘Melodias del Silencio’) ten gehore. Het Charivari Trio neemt de volksmuziek van Latijns Amerika en Oost Europa als uitgangspunt voor een muzikale reis vol omwegen, om tenslotte thuis te komen met de mooiste verhalen. Liedjes uit Turkije tot Venezuela worden tot leven gebracht met drie stemmen, drie instrumenten, subtiel samenspel en avontuurlijke improvisaties.

In Melodias del Silencio worden een dwalend meisje in Bulgarije, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije, en een verdronken vlinder in Spanje samengebonden door Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland, en swingende Cubaanse ritmes. De uitvoerenden tijdens het concert zijn Anneke Frankenberg (viool/zang), Bart Lelivelt (accordeon/zang) en Gerard Schoren (zang/contrabas).

Handige informatie:
Plaats: Bartholomeuskerk – Stedum
Aanvang: 20.15 uur (geen pauze)
Datum: zaterdag 19 september
Entree: € 18,00

In verband met het coronavirus zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en is reserveren noodzakelijk.  Reserveren: info@cultureleraad-middelstum.nl of 0630433200

Voor meer info: www.cultureleraad-middelstum.nl en www.charivari.nl

Op 19 september van 13.00 -17.00 uur organiseert Het Wad n Wereldorkest samen met Charivari Trio een workshop in sporthal Eelwerd te Appingedam. Opgave/ info : info@wadnwereldorkest.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,289VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten