Ommelander Ziekenhuis breidt zorg in Servicepunt Delfzijl uit

Delfzijl – Sinds enkele weken kunnen ook nieuwe patiënten in de regio Delfzijl voor bepaalde medische zorg van het Ommelander Ziekenhuis terecht in het Servicepunt Delfzijl. Het Servicepunt Delfzijl, wat is gevestigd in het Gezondheidscentrum Molenberg, werd tot voor kort voornamelijk gebruikt voor controle-afspraken. Nu kunnen ook nieuwe patiënten worden doorverwezen naar het Servicepunt Delfzijl.

Meerdere specialismen wekelijks aanwezig
Vanaf 1 juni zijn wekelijks de volgende specialisten aanwezig: Interne geneeskunde, Dermatologie, Urologie, Longgeneeskunde, Cardiologie, Kindergeneeskunde en Neurologie. Vanaf september kunnen patiënten voor bepaalde zorg ook terecht bij de orthopeed in het Servicepunt Delfzijl. Voor bepaalde onderzoeken en behandelingen wordt doorverwezen naar het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda.

Inspelen op de behoefte van de patiënten in de regio
Samen met medewerkers én verwijzers maakt het Ommelander Ziekenhuis zich sterk voor toegankelijke zorg voor de inwoners van de regio. Het ziekenhuis biedt zorg graag zo dicht mogelijk bij de patiënt: naar het ziekenhuis als het moet, dichtbij als het kan. Het ziekenhuis volgt daarbij de behoefte van de patiënten en speelt daarop in.  

Over het Ommelander Ziekenhuis
Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis. Voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. “Met ruim 1300 collega’s werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten, de inwoners van Noord- en Oost-Groningen. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met het UMCG en de verwijzers. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.”Back to top button