vrijdag 30 juli 2021
19.9 C
Delfzijl

Nog meer talentontwikkeling voor kinderen dankzij schenking van Vriendenloterij aan Stichting Petje af

spot_img

Eemsdelta – Dankzij een schenking van de VriendenLoterij aan landelijke organisatie Petje af Nederland, krijgen ook kinderen in Eemsdelta (nog) meer kansen.   

Samen met de scholen, de lokale overheden en organisaties, en een netwerk aan mensen met passie voor hun talent of beroep, zetten de diverse Petje af locaties in Nederland zich in om de wereld van kinderen te vergroten.

“We zien steeds meer in als maatschappij dat kinderen niet alleen op school leren wat ze nodig hebben om een toekomst voor zichzelf te kunnen opbouwen, maar dat ook geloof in eigen kunnen en een bredere ervaring onontbeerlijk zijn. Daarnaast verdienen alle kinderen alle informatie over wat de wereld biedt en wat hierdoor hun mogelijkheden zijn voor de toekomst,” vinden ze bij Petje af Eemsdelta. 

Petje af gelooft dat aanvullend onderwijs bijdraagt aan kansrijke kinderen. De Vrienden Loterij denkt er hetzelfde over en heeft een schenking van € 200.000 euro gedaan. 

Zij willen zo nog meer kinderen de kans bieden om via Stichting Petje af hun talenten te ontdekken, Dorine Manson, Managing Director van de VriendenLoterij: “Alle kinderen verdienen gelijke kansen, en juist daarom vindt de VriendenLoterij het werk van Stichting Petje af zo belangrijk. Daarom steunt de VriendenLoterij, dankzij haar deelnemers, Stichting Petje af met een schenking van 200.000 euro om haar landelijke dekking uit te breiden.”  

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,265VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen

Populaire berichten