Neem verkleed een duik in het Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum en maak kans op een leuke prijs

Loppersum – Het Zoutwaterbad K.P.Zijl in Loppersum gaat aankomend weekend weer open. Het zwembad roept de mensen op om zaterdag 14 mei verkleed van de glijbaan of duikplank te gaan tijdens de officiële opening van het zwemseizoen.

Dit zwemseizoen zal in het teken staan van het 10 jaar jubileum van de stichting. Op 24 november 2021 bestond de stichting 10 jaar. In 2011 werd met de oprichting van de stichting een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van het zoutwaterbad in Loppersum waardoor het zoutwaterbad tot op de dag van vandaag een heerlijke zwemplek is. Op zaterdag 14 mei 2022 opent het Zoutwaterbad K.P.Zijl de poorten om 13.45 uur.

Om het bad op een feestelijke manier te openen zal de voorzitter, Sander Kalsbeek, samen met alle aanwezige kinderen om 14.00 uur het lint doorknippen. Gelijk daarna kunnen de avontuurlijke kinderen met een zwemdiploma zelf bedenken of ze als superheld, ridder, Mega Mindy, piraat, voetballer, Elsa of een andere held of heldin (geen schmink of schoenen in verband met de hygiëne van het zoutwater) van de glijbaan of van de duikplank gaan. Wie het leukst verkleed is, krijgt een prijs!

Na afloop van deze openingshandeling staat er ranja, koffie of thee met wat lekkers klaar! Op het speelveld staat een prachtig springkussen voor de kinderen om lekker te springen en zich uit te leven. Wees welkom! De toegang is gratis en alle kinderen uit de regio Loppersum kom verkleed naar het zoutwaterbad!

Back to top button