De Jonge Onderzoekers Eemsdelta zoekt vrijwilligers

Appingedam – Een vrolijke vogelvilla, op expeditie in de wereld van elektronica, een magic box; het zijn voorbeelden van werkstukken en activiteiten die de vrijwilligers van De Jonge Onderzoekers Eemsdelta organiseren voor kinderen en jongeren. Wil jij hieraan ook een bijdrage leveren? Meld je dan snel aan als vrijwilliger!

Ben jij een maker? Iemand die in staat is om een idee om te zetten in een werkstuk? Ben je handig met gereedschap en goed in het repareren van dingen die stuk zijn? Werk je graag met kinderen en heb je tijd in de naschoolse uren? Dan nodigen we je uit om contact op te nemen met De Jonge Onderzoekers Eemsdelta.

Als vrijwilliger bij De Jonge Onderzoekers Eemsdelta heb je veel vrijheid. Heb je leuke idee├źn voor werkstukken die kinderen vanaf acht jaar kunnen maken, dan krijg je alle ruimte om deze zelf voor te bereiden, eventueel met hulp van de vaste medewerkers. Vind je het lastig om zelf iets te bedenken, dan hebben we heel veel voorbeelden ter inspiratie.

Heb jij zin om mee te helpen om kinderen en jongeren een fijne tijd te bezorgen? Neem dan contact op De Jonge Onderzoekers Eemsdelta via eemsdelta@dejongeonderzoekers.nl of lees meer via https://www.djog.nl/vrijwilligers

Back to top button