Mobiel Medisch Team verleent assistentie bij val van trap in Tuikwerd

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Delfzijl – Het Mobiel Medisch Team heeft zaterdagmiddag in Tuikwerd assistentie verleend aan een ambulanceteam. Aan de Heerd in de wijk Rietkampen was een persoon van de trap gevallen. De situatie werd der mate ernstig ingeschat dat het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse kwam.

De traumahelikopter landde op een grasveld achter de Brede School in Tuikwerd. Na behandeling ter plaatse is de patiënt met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De begeleiding van de trauma-arts bleek niet nodig, het MMT kon met de volledige bezetting terug vliegen naar Eelde.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1399″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button