fbpx
8.1 C
Delfzijl
zaterdag 22 februari 2020
Home Algemeen Cheque van de Damster Odd Fellows voor de voedselbank

Cheque van de Damster Odd Fellows voor de voedselbank

Delfzijl – De boeken- en brocantemarkt van de Odd Fellows die in september werd gehouden ten bate van de voedselbank en de kindervakantiespelen, heeft 1200 euro opgeleverd. De helft daarvan gaat naar de Voedselbank Appingedam Delfzijl. De andere helft wordt verdeeld onder de Kindervakantiespelen Lutje Grut  In Delfzijl en Kriebeldam in Appingedam.

Donderdag werd aan de Voedselbank een cheque ter waarde van 600 euro overhandigd. Binnenkort gaat er een cheque naar de Kindervakantiespelen.

De boeken- en brocantemarkt in en om het logegebouw aan de Takenslaan werd door de bijzondere collectie en de goede belangstelling een groot succes. De mannen van de Ommelander Loge vierden met dit evenement  het 50-jarig bestaan. De vrouwen van de Lilium Album Rebekkahloge, die ook het gebouw aan de Takenslaan gebruiken, werkten mee aan het evenement voor de goede doelen.

De leden van de Odd Fellows willen zich  in dienst stellen van de medemens, ongeacht afkomst of religie. Dit gebeurt ondermeer door goede doelen te steunen.

Fotobijschrift: Linda van Vliet en Bertus Mölder van de Odd Fellows  overhandigen de cheque aan Bram van der Krieke en Henny de Vries van de Voedselbank Appingedam Delfzijl.

Advertenties

Advertenties