Marketing Eemsdelta organiseert Toeristisch Café Eemsdelta

Oosterwijtwerd – Op dinsdagavond 15 november 2022 organiseert Marketing Eemsdelta het jaarlijkse Toeristisch Café. Toeristische en recreatieve ondernemers en organisaties zijn van harte welkom in Eetcafé de Boerderij te Oosterwijtwerd.

Tijdens deze avond zal Rens Kalsbeek, directeur van Marketing Eemsdelta, terugblikken op afgelopen jaar en de toeristische plannen voor 2023 presenteren. Jenz Verbogt, vrijetijdsmakelaar Economic Board Groningen, vertelt meer over zijn functie en wat hij kan betekenen voor ondernemers en het toerisme in Eemsdelta. Gert de Groot, initiatiefnemer Beleefpas Appingedam, licht de plannen voor het uitrollen van de Beleefpas 2.0 (Beleefpas voor Eemsdelta). Nadien is er mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden:
De avond begin om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en is exclusief voor toeristische ondernemers en andere belanghebbenden uit de toeristische sector in Eemsdelta. Aanmelden kan door een mail te sturen naar communicatie@marketingeemsdelta.nl. De toegang is gratis.

Back to top button