Jubileumconcert Damster Stedelijk Harmonie Orkest met zanger Pieter van der Zweep

Appingedam – Damster Stedelijk Harmonie Orkest geeft verlaat jubileumconcert in samenwerking met zanger Pieter van der Zweep.

Op zondag 20 november geeft DSHO, onder leiding van dirigent Martijn Oostra, een jubileumconcert. Dit doet zij in samenwerking met de Delfzijlster zanger Pieter van der Zweep. Pieter is onder andere bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland, in 2017. Inmiddels heeft hij een album uitgebracht en is hij een bekende naam geworden in de Nederlandse muziekwereld, met meerdere singles op zijn naam.

Jubileum
Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest is opgericht op 11 januari 1890 en vierde dus in 2020 haar 130-jarig jubileum. Door de corona pandemie konden echter de geplande feestelijke activiteiten dat jaar, waaronder een concert met Pieter van der Zweep, niet doorgaan. Ook in 2021 was het nog niet mogelijk om het concert door te laten gaan. Maar op 20 november is het dan eindelijk zover! De muzikanten zijn terug en hebben ontzettend veel zin om weer voor publiek te spelen!

Naast Pieter werkt ook het leerlingenorkest van DSHO, NeXt Generation, mee aan het jubileumconcert. NeXt Generation staat onder leiding van Gerwin van der Leij.

Kaarten bestellen
Het concert is op zondagmiddag 20 november om 14:30 uur in De Molenberg in Delfzijl. Kaarten kunnen besteld worden via www.demolenberg.nl. Een kaartje kost € 12,50 (niet donateurs) of € 7,50 (donateurs). Een kaartje is inclusief garderobe en een pauzedrankje.

Back to top button