10.9 C
Delfzijl
13 mei 2021 20:57

Lopster College steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Loppersum – Op 10 en 11 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum draagt hier gaat haar steentje aan bij. Burgemeester Albert Rodenboog: “In deze gemeente zijn vrijwilligers hard nodig, zij zijn de steunpilaar van de samenleving.” Het college gaat zaterdag 11 maart helpen bij verschillende activiteiten om zo haar waardering uit te spreken voor al die vrijwilligers in onze gemeente die zich belangeloos inzetten voor anderen.

Wie gaat waar naartoe?

Wirdum: Burgemeester Albert Rodenboog gaat het dorpshuis in Wirdum helpen opknappen. Het dorpshuis wordt gemoderniseerd door onder andere de bar te bekleden met steigerhout. Ook worden de gordijnen vervangen en de muren geverfd.

Garsthuizen-Startenhuizen: Wethouder Bé Schollema gaat zich inzetten voor Dorpsbelangen Garsthuizen-Startenhuizen. De kleine speeltuin wordt schoongemaakt. In de grote speeltuin kan, nadat de grond is bewerkt, gras gezaaid worden en kunnen fruitbomen worden gepoot.

Zijldijk: In Zijldijk gaat wethouder Pier Prins de speeltuin rondom het dorpshuis seizoen klaarmaken. Werkzaamheden zijn onder andere egaliseren van de grond rond speeltoestellen en het aanvullen van de aanplant.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto

Populaire berichten