fbpx

Kindcentrum Qworzo uit Woldendorp vermaakt leerlingen met komische filmpjes en kook filmpjes

Woldendorp – We zitten alweer een paar weken in de tweede Lock down. Het team van kindcentrum Qworzo uit Woldendorp mist de gezelligheid van de kinderen. Ook al hebben ze dagelijks contact met de leerlingen om instructies te geven en om gezellig een praatje te houden.

De onderwijzers vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in het onderwijs. Hier dragen ze graag een steentje aan bij. De leerkrachten maken onder andere kookfilmpjes met verschillende typetjes. Deze week gingen Gerda Boeren-Klompen en Harm Boeren picknicken in het weiland.

De leerlingen worden uitgedaagd om zelf ook een kook filmpjes te maken, zodat ze die met elkaar kunnen delen. Zo komen er leuke recepten voorbij. Als ze zo’n filmpje maken zijn ze onbewust bezig met verschillende vakken zoals: begrijpend lezen, rekenen, taal en ze kunnen hun creativiteit erin kwijt. Het team van  kindcentrum Qworzo hoopt dat de Lock down niet meer lang duurt en dat ze met zijn allen naar school kunnen, maar gezondheid gaat voor alles.

Back to top button