Keurslagerij Karst de Jong uit Appingedam kampioen beste leverworst van Nederland

Appingedam – Keurslagerij Karst de Jong uit Appingedam is kampioen bij Vakwedstrijd Slagers Streekproducten. De perfecte smaak, de juiste structuur en de beste afwerking, dit zijn de kenmerken van de Groninger leverworst van Karst de Jong waarmee hij het kampioenschap in de categorie beste leverworst van Nederland heeft gewonnen.

De vakjury van Vakwedstrijd Slagers Streekproducten heeft alle producten 16 februari gekeurd op meerdere aspecten en heeft alleen de beste specialiteiten deze hoogste bekroning gegeven. Slagers kunnen hierbij de beste producten uit hun regio inleveren. Een ervaren jury keurt ieder product door te kijken, ruiken en natuurlijk te proeven. Karst de Jong heeft de beker voor aller beste leverworst in ontvangst mogen nemen.

“Onze leverworst is een echte specialiteit. Wij maken dit product al jaren en is altijd populair geweest bij de kenners”, vertelt slager Karst de Jong. “Ik nodig iedereen uit om in de slagerij langs te komen en onze heerlijke leverworst te proeven”Back to top button