Kans & Kunst organiseert voor het eerst een informatieavond

Delfzijl – Op donderdag 15 september van 19.30 tot 21.00 uur organiseert Kans & Kunst aan het Schuitenzand 66 in Delfzijl voor het eerst een informatieavond voor de mensen die doordeweeks overdag of op de zaterdagen nooit kunnen langskomen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen bezoekers komen kennismaken met Kans & Kunst en is er de mogelijkheid om diverse projecten van de afgelopen maanden te bekijken. Ook zal ons mini winkeltje “De Creatieve Winkel” open zijn. Het is vrije inloop tijdens deze informatieavond, dus opgave is niet nodig. 

Kans & Kunst is een uniek kunstconcept met creatieve ontmoetingsplek/atelier in Delfzijl-Noord en zij bieden gratis leuke creatieve en kunstgerelateerde activiteiten aan voor jong en oud. Onze missie is verbinding. De activiteiten zijn gratis én erg laagdrempelig aangelegd, waardoor het voor iedereen mogelijk is om hun passie voor kunst uit te kunnen oefenen. Bij Kans & Kunst heeft kunst geen niveau. Iedereen maakt mooie dingen op diens eigen manier. Op de woensdagmiddag biedt Kans & Kunst gratis Kinderatelier aan, en op de donderdag, vrijdag én zaterdag hebben zij standaard Inloopatelier, waar jong en oud welkom is. 

Meer informatie over Kans & Kunst is te vinden op de website: www.kansenkunstdelfzijl.nl 

Back to top button