Jetzt geht’s los! Groots Oktoberfest muziekfeest zaterdag 6 november in Delfzijl

Delfzijl – Ja, jetzt geht’s los! Met de versoepeling van de coronamaatregelen vanaf 25 september, kan de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” nu de GO geven op het doorgaan van het Oktoberfest Delfzijl. Op zaterdag 6 november as. kan dan eindelijk na 2 jaar de lederhose of dirndl weer uit de kast worden gehaald voor het grote Oktoberfest-muziekfeest met vijf uur live muziek.

Het Oktoberfest Delfzijl vindt plaats met facilitaire medewerking van Grand Café Het Lokaal. De locatie wordt de Eemsdeltahal (voormalig Evenementenhal) aan de Havenboulevard Delfzijl. Voorzitter Richard Stegmeijer meldt: “Dit jaar kiezen we voor de hal als locatie omdat we echt geen ‘nee’ willen verkopen en zodat vanuit de coronamaatregelen alles goed geregeld is. Zo is de ventilatie op orde en kan er meer ruimte worden aangehouden”.

De Eemsdeltahal wordt volledig ingericht in Duitse sfeer met biertafels, waar de bezoekers aan tafel worden bediend en bier in grote bierpullen wordt geserveerd. Muzikanten en personeel zullen in feestelijke Oktoberfest-kleding zijn gehuld. In de hal komen grote schermen zodat de bekende hits eenvoudig kunnen worden meegezongen. Daarnaast zal de volledige hal prachtig worden uitgelicht.

Vanaf 18.00u gaat het Oktoberfest los met bier, bradwurst en een feestelijk live muzikaal programma met Nederlands- en Duitstalige meezinghits. De live muziek wordt verzorgd door de 50 muzikanten van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl, samen met zanger Theo Driessen (bekend van DiepTriest) en zangeres Sandy Goerree. Daarnaast treedt op die Lustigen Moeflons Musikanten. Een populaire feestact met de beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits, gecombineerd met veel enthousiasme en interactie met het publiek.

De Eemsdeltahal is open vanaf 16.30u waar bezoekers, indien besteld, sauerkraut kunnen verkrijgen. Bezoekers dienen uiterlijk 19.00u binnen te zijn.  

De biertafels moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (4 persoons) of hele (8-persoons) biertafel reserveren. Reserveren gaat online via www.oktoberfestdelfzijl.nl. Voor het Oktoberfest geldt dat bezoekers een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code) moeten tonen.

Meer informatie is beschikbaar via www.oktoberfestdelfzijl.nl Back to top button