4.1 C
Delfzijl
18 april 2021 02:25

Hoogste punt nieuwbouw tweede fase Opwierde Zuid bereikt

StudieboekenStudieboeken
Vaker kopenVaker kopen
AutoAuto
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mode 2021Mode 2021
ComputerComputer
KlussenKlussen

Appingedam – Woongroep Marenland bouwt  in de tweede fase in Opwierde Zuid 59 nieuwe huurwoningen. Het hoogste punt van de eerste zes gezinswoningen is onlangs bereikt. Dit werd op vrijdag 19 maart gevierd.

Dit feestelijke moment  werd met de circa 100 aanwezige werklieden gevierd op de bouw onder het genot van een hapje en een frisje, uiteraard met de Corona maatregelen in acht nemend.

Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Dokkum is verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe woningen. Er worden in deze tweede fase in totaal 51 gezins- en acht levensloopbestendige huurwoningen  gebouwd. De woningen zijn daarnaast aardbevingsbestendig, gasloos en zeer energiezuinig. Ook worden er 39 koopwoningen gebouwd in deze fase.

De uitvoering van de bouw ligt goed op koers. De planning is dat de woningen vanaf het derde kwartaal 2021 in fasen opgeleverd worden.

Deze woningen in Opwierde-Zuid vallen binnen het versterkingsprogramma. In opdracht van Nationaal Coördinator Groningen en Woongroep Marenland zijn deze woningen gesloopt en worden ze herbouwd.

Volg ons op

11,072FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
TuinTuin
WonenWonen

Populaire berichten