Hockeyclub Eemsmond in actie voor hulp aan Turkije en Syrië

Delfzijl – Op woensdagavond komt Hockeyclub Eemsmond uit Delfzijl in actie om hulp te bieden aan Turkije en Syrië, die getroffen zijn door aardbevingen. De leden van de club nemen deel aan een sponsoractie voor Giro 555, waarbij ze tijdens hun training op het eigen hockeycomplex proberen zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Elke treffer levert geld op, gesponsord door familie, vrienden en andere begunstigers.

Van 17:00 tot 20:00 uur zullen de teams strijden om zoveel mogelijk doelpunten te verzamelen. Introducees zijn welkom om te helpen met scoren en publiek is welkom om de spelers aan te moedigen. Sponsors kunnen een bedrag per doelpunt of een vast bedrag inleggen. De opbrengsten van de kantine tijdens deze avond worden ook gedoneerd aan Giro 555.

De aardbevingen hebben het leven van honderdduizenden mensen volledig verwoest, waardoor velen dakloos en ontredderd zijn. Er is een dringende behoefte aan medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. Daarom steunt Hockeyclub Eemsmond Giro 555.Back to top button