11.9 C
Delfzijl
16 mei 2021 11:51

Het Damster bedrijf FitFood wil regio gezonder maken met gezonde maaltijden en lunches

Appingedam – Het jonge bedrijf FitFood uit Appingedam heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van gezonde en voedzame maaltijden voor bedrijven, sportscholen en particulieren. Naast maaltijden in de categorieën fit, sport en afslank levert FitFood nu ook gezonde lunches aan bedrijven.

FitFood merkt dat de vraag naar haar gezonde maaltijden toeneemt. Het belang van een gezonde levensstijl en bijhorende voeding wordt door steeds meer mensen en bedrijven onderkend. De maaltijden van FitFood worden elke dag vers bereid, op basis van natuurlijke producten en zonder ongewenste toevoegingen.

FitFood, een jong groeiend bedrijf
Het bedrijf is drie jaar geleden gestart vanuit een studieopdracht door Damier Grbavci uit Appingedam. Het bedachte concept rond het produceren en leveren van gezonde maaltijden sloeg aan en de huiskeuken werd al snel te klein. De garage werd omgebouwd tot een professionele keuken en dit jaar hebben Johannes Sunardi en Niek Zwiers, beiden met ruime horeca ervaring, het team versterkt. Het bedrijf maakt sindsdien een snelle groei door en heeft nu, mede op verzoek van haar klanten, het assortiment uitgebreid met lunchproducten.

FitFood levert de eerste lunches aan opleidingsinstituut NIVI
Opleidingsinstituut NIVI BHV B.V. uit Appingedam is het eerste bedrijf in de regio aan wie FitFood afgelopen week gezonde lunches mocht leveren. NIVI wil op deze manier bijdragen aan een gezonde levensstijl van haar cursisten en medewerkers. Na deze gezonde en vooral ook smakelijke lunch hebben de cursisten weer nieuwe energie om actief deel te nemen aan het tweede deel van de cursus. De vele positieve reacties op deze lunch bewijzen dat gezond en smakelijk eten heel goed samen gaan.

Coronaproof en duurzaam
Klanten kunnen maaltijden en lunches bestellen via de webshop, waar ze naast vaste pakketten ook zelf een pakket kunnen samenstellen. FitFood wil gezond eten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken. Alle maaltijden en lunches zijn individueel verpakt en kunnen daardoor ‘coronaproof’ aan medewerkers en cursisten vertrekt worden. Bij het verpakken van de maaltijden wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,284VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin

Populaire berichten