24.7 C
Delfzijl
18 juni 2021 17:21

Gemeente Appingedam reikt nog één keer waarderingsprijs de DamSTER uit

spot_img

Appingedam – Dit jaar reikt de gemeente Appingedam nog één keer de waarderingsprijs de DamSTER uit. Voor de laatste keer, vanwege de herindeling van de gemeente Appingedam met de gemeenten Delfzijl en Loppersum.

De DamSTER is een waarderingsprijs voor een persoon, groep/vereniging, bedrijf en jongere, die het afgelopen jaar een actieve bijdrage heeft geleverd aan het positief op de kaart zetten van de stad Appingedam.


Kandidaten gezocht
De gemeente Appingedam is op zoek naar kandidaten die in aanmerking komen voor de waarderingsprijs. Inwoners kunnen kandidaten aanmelden door een nominatieformulier in te vullen en op te sturen. Het nominatieformulier staat op www.appingedam.nl/dedamster.

De jury van de DamSTER bestaat uit vertegenwoordigers uit verschillende geledingen van Appingedam.  Jurylid en wethouder Annalies Usmany-Dallinga: “Damsters zijn erg betrokken bij de stad en participeren in allerlei organisaties en evenementen. Het gemeentebestuur heeft daar veel waardering voor. Met de uitreiking van de DamSTERS kunnen we de personen, groepen/verenigingen, bedrijven en jongeren enorm bedanken voor hun inzet voor Appingedam. Deze inzet is niet altijd vanzelfsprekend. Ik hoop dan ook  op veel nominaties voor de DamSTER 2020”.

Voorwaarden kandidaten
De kandidaat woont of is gevestigd in de gemeente Appingedam en levert een actieve bijdrage om Appingedam op een positieve manier op de kaart te zetten, op één van de volgende gebieden:

  • Leefbaarheid: zorg voor leefomgeving, burgerbetrokkenheid, buurtgevoel;
  • Stadspromotie:  de stad Appingedam in de regio en landelijk op de kaart zetten;
  • Vernieuwing: innovatieve productontwikkeling of een unieke activiteit.

De prijzen worden aan het eind van dit jaar uitgereikt.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,254VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten