fbpx

Groots Moederdagplein bij bloemen en planten centrum “bie de jongens” in spijk

Spijk – Dit jaar zal Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk Moederdag nog uitbundiger gaan vieren op de nieuwe locatie aan de Ubbenasingel 46. Op het grote plein zal er een nog breder assortiment klaar staan. Speciaal voor Moederdag zal er net als andere jaren een verscheidenheid aan boeketten staan.

Laat u liever een boeket schikken ook daarvoor zal er een ruime assortiment snijbloemen in de winkel aanwezig zijn. Ook aan de bijzondere kamerplant word gedacht, voor de orchideeën liefhebbers zullen er bijzondere exemplaren aanwezig zijn. Op het Moederdagplein zullen er weer vele mediterrane planten staan zoals palmen, olijfbomen, citrusboompjes, polygala’s en strelizia’s zijn. Nieuw is de buitenpotterie ideaal om er direct een mooie pot erbij uit te zoeken. Ook zal er een diversiteit aan bloemen en planten arrangementen klaar staan. Dit alles uit eigen binderij.

In samenwerking met Hotel / restaurant Ekamper te Oostende heeft Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” vanaf maandag 3 mei tot zaterdag 8 mei een Moederdag actie waarbij een diner bon te winnen is. Bij inlevering van je kassabon met daarop je naam en telefoonnummer word erop zondag 9 mei (Moederdag) een winnaar getrokken.

Wilt u iets laten bezorgen, dat is mogelijk. Er zijn dit jaar meerdere bezorgers die voor u uw bestelling op het gewenste adres bezorgen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bel dan 06-57551146 en vraag naar de mogelijkheden.

Back to top button