Gewonde na kop-staartbotsing op de Hogelandsterweg

Farmsum – Bij een kop-staartbotsing op de Hogelandsterweg in Farmsum waarbij twee auto’s betrokken waren is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. De bestuurder van de achterste auto merkte te laat op dat het verkeer voor hem afremde en botste achter op zijn voorligger. Deze automobilist werd met nekklachten voorzichtig uit zijn auto gehaald. Het ambulancepersoneel werd ondersteund door toevallig passerend en aanwezig personeel van de brandweerkazerne verderop.

Het slachtoffer is voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. De Hogelandsterweg was enige tijd gestremd voor het verkeer.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”3028″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button