Slachtoffer geweldsincident in Appingedam is een 30-jarige vrouw

Appingedam – De politie doet vandaag nader onderzoek naar het geweldsincident dat gisteravond rond 19:30 uur heeft plaatsgevonden in een woning aan de Broerstraat in Appingedam. Ter plaatse wist de politie een verdachte, een 23-jarige man uit Haarlem, aan te houden.

In de woning werd later een overleden persoon aangetroffen. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Appingedam. Het slachtoffer en de verdachte waren bekenden van elkaar.

Het arrestatieteam heeft in de avond een inval gedaan in de woning omdat er informatie was dat er een gewapende verdachte in de woning aanwezig zou zijn. Om de veiligheid te garanderen werd de woning daarom gecontroleerd door het team. Er bleek geen andere verdachte in de woning aanwezig te zijn.

Forensisch onderzoek
De verdachte zit vast en wordt verhoord. In en rond de woning is maandagavond forensisch en tactisch onderzoek verricht. Ook dinsdag vindt er nog onderzoek plaats in de woning en wordt er buurtonderzoek verricht. Het onderzoek moet duidelijk maken wat er precies in de woning is gebeurd en wat daar aan vooraf is gegaan.

Lees ook: Overleden persoon aangetroffen na ernstig geweldsincident aan de Broerstraat in Appingedam

Back to top button