Geslaagde open dag Sport Vereniging Appingedam

Appingedam – Afgelopen zaterdag was het feest voor de Damsters, Sport Vereniging Appingedam organiseerde haar tweede open dag en overtrof hiermee de vorige.

Er was vertier voor jong en oud, buiten was het een druk op de stormbaan. De kinderen racete over de baan om vervolgens weer opnieuw de baan te beklimmen. Ook op het Frozen springkussen sprongen de kinderen tot ze zich verslagen aan de ranja waagden. Terwijl het kroost zich moe maakte, vertoefden de ouders zich op de minibraderie. Met 350 bezoekers prijst de SVA zich erg gelukkig.

De braderie liep uiteen van babykleding tot Tupperware en snoepgoed. Ook stond SVA paraat met een stand voor een praatje, informatie en lootjes voor de welbekende verloting. Met als hoofdprijs twee tegoedbonnen voor een heerlijk restaurant uit de regio. Trek hadden de bezoekers niet, want de foodtruck had zowel ijs in de vriezer als snacks in de frituur.

Om het half uur werden de bezoekers verzocht naar binnen te gaan, waar zij konden genieten van de vele talenten die de vereniging rijk is. In de gymzaal vlogen de atleten door de lucht tijdens de optredens van de selectie Turnen en Freerunning. Onder het genot van krachtige muziek zetten zij een dijk van een show neer. Ook selectie dansgroep Jazzmuse vermaakte het publiek rijkelijk met een indrukwekkende show.

Een grote dag voor de SVA, zo zetten zij zichzelf goed op de kaart in Appingedam. De vereniging bestaat uiteraard al jaren en is erg bekend. Toch laat deze open dag weer goed zien wat voor een frisse jonge vereniging het is. Met Dansen, Turnen en Freerunning als grootste onderdelen voor de jeugd, maar ook kleinere onderdelen zoals Aerobics, Fit Gym 50+ en Pilates voor de ouderen. Ze verwelkomen jong en oud, kortom iedereen. Net zoals zij afgelopen zaterdag deden.

Back to top button