Forse buitenbrand aan de Kloosterlaan in Farmsum

Farmsum – De brandweerkorpsen van Wagenborgen en Delfzijl zijn zondagavond met spoed uitgerukt voor een forse buitenbrand aan de Kloosterlaan in Farmsum. Bij een leegstaande boerderij stond een bult afval in brand.

De brandweer had de brand snel onder controle en wist overslag op de omgeving te voorkomen. Brandweer Wagenborgen is nog wel enige tijd bezig geweest met nabluswerkzaamheden.

Omdat er in de omgeving van Wagenborgen de laatste weken verdacht vaak (buiten)branden zijn heeft dit extra aandacht van de politie. Er werd daarom zondagavond een politiehond opgeroepen om sporenonderzoek te verrichten.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2135″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]


Back to top button